Huisarts en esthetisch arts in Aalter

Sinds vele jaren ben ik actief als huisarts in Aalter.

De laatste jaren heb ik mij verdiept in de niet-chirurgische esthetische geneeskunde. Deze kende de laatste twintig jaar een enorme vooruitgang waardoor we de patiënten goede en veilige behandelingen kunnen aanbieden. Deze behandelingen bestaan uit injecties met als doel de huid te verbeteren en  rimpeltjes te verzachten.

Het schenkt mij veel voldoening om mijn patiënten een klein beetje geluk te bieden en daarom ook vind ik het zo prettig om met deze tak van de geneeskunde bezig te zijn.

Als u zich goed in uw vel voelt, straalt u dit ook uit.

Ik vind het belangrijk dat u  goed bent voorbereid, begrijpt wat de behandeling inhoudt en een realistische verwachting heeft van het effect van de behandeling.